2023-2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINI SONLANDIRDIK

Okulumuzda Eylül ayında başlayan uzun bir eğitim yolculuğu bugün sona erdi. Öğrencilerimiz, yıl boyunca gösterdikleri performansın karşılığını alarak karnelerini ve başarı belgelerini aldılar. Tüm okul, bu anlamlı günü kutlamak için bahçede toplandı.

Törenin açılış konuşmasını Okul Müdür Baş Yardımcısı İsmail Turgut gerçekleştirdi. Turgut, konuşmasında öğrencilerin yıl boyunca sergiledikleri azim ve başarılarından övgüyle bahsetti ve onları tebrik etti. Konuşmanın ardından, bu yıl mezun olan okul birincimiz, geleneksel olarak mezuniyet kütüğüne ismini çaktı. Bu özel an, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Tören, hep birlikte İstiklal Marşı'mızın söylenmesiyle sona erdi. Bu coşkulu anların ardından okulumuz, yaz tatiline girdi.

Tüm öğrencilerimize keyifli bir tatil diliyoruz. Yaz tatilinde bol bol kitap okumanızı, yeni şeyler öğrenmek için araştırmalar yapmanızı ve kendinizi her alanda geliştirmeyi ihmal etmemenizi diliyoruz.

Başarılarla dolu bir eğitim yılının ardından hepinize iyi tatiller!

14.06.2024 225

14-06-202414-06-202414-06-202414-06-2024