9. SINIFLAR İÇİN ALAN TERCİH İŞLEMLERİ E-DEVLET SİSTEMİ ÜZERİNDEN İŞLEME AÇILDI

Değerli öğrencilerimiz...

9. Sınıflar Meslek Liseleri Alan Tercih İşlemleri e-okul üzerinden işleme açıldı. (22-28 Eylül 2023)

Alan tercih ederden;

1- Başka bir Meslek Lisesine Nakil gitmek isteyen öğrenciler ilk sıralara gitmek istediği okul ve alanları yazmalı. Gerçekleşmemesini de düşünüp okulumuzdan da en az 1 Alan tercih etmelidir.

2- Okulumuzda kalmak isteyen 9. Sınıf öğrencilerimiz ise istediğini alanı kontenjanını bakarak yazmalı ve en azından bir 2. Tercihi yine okulumuzdan farklı bir alanı yapmalıdır.

Bu işlemler Anadolu Liseleri ve Anadolu İmam Hatip Liselerine Nakil işlemi değildir.

Anadolu Liselerine veya Anadolu İmam Hatip Liselerine Nakil İşlemleri her pazartesi ve perşembe arası  veli e-devlet-e-okul-Nakil başvuru ekrani üzerinden yapılmalıdır.

24.09.2023 295