Okul Müdürümüz Mehmet Akif BİNGÖL 'ün 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Okul Müdürümüz Mehmet Akif BİNGÖL, yeni eğitim ve öğretim yılı başlangıcı münasebetiyle veli, öğrenci ve öğretmenlere mesajı aşağıdadır. 

12.09.2019 294

Saygıdeğer Veliler,  Değerli Öğretmen Arkadaşlarım ve  Sevgili Öğrenciler 

Öncelikle sözlerime yeni görev yerim olan bu okulda sizlerle olmaktan mutluluk ve kıvanç duyduğumu söyleyerek başlamak istiyorum. Yeni bir eğitim yılına daha büyük bir heyecanla başlıyoruz.

 

Sevgili Öğrenciler;

Tüm eğitim sisteminin varlık sebebi olan siz öğrencilerimiz, ülkemizin geleceği, umudumuzsunuz. Amacımız sizleri ülkemiz ve insanlık için faydalı, iyi bireyler olarak yetiştirip, insanların parmakla gösterdiği örnek şahsiyetler olarak toplumda yerinizi almaya çalışmanızda sizlere rehber olmaktır.

Eğitime hazırlık için yaz süresince okulumuzda bir takım düzenleme ve tadilat işlerini tamamladık. Sizlerden isteğimiz; evinizi sahiplenmeniz gibi  okulunuzu da sahiplenmeniz sevmeniz ve derslerinize iyi çalışmanızdır.   

 

Kıymetli Meslektaşlarım;

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi yetiştiren siz değerli öğretmenler toplumun belki de en önemli işini yapmaktasınız. Bilgisini, tecrübesini, sevgisini paylaşmaktan mutluluk duyan bir meslek gurubu içinde bulunmak büyük bir şereftir. Sizlerle çalışacak olmaktan ötürü gururluyum.

 

Sevgili Velilerimiz;

Okulumuzun, ailenizin bir parçası olduğunuzu unutmayınız. Aile, biri birine dayanan, biri çekilince diğeri de ayakta duramayan şey demektir.  Amacımız yavrularınızın daha sağlıklı, daha kişilikli, daha bilgili ve daha saygın bireyler olmalarında onlara rehberlik etmektir. Bu öğretim yılında da bizlerle işbirliği yapacağınıza inanıyorum. Yavrularınız sizin devamınızdır, bunun için yavrularınızla sağlıklı bir iletişim kurmayı, onları dinlemeyi ve nitelikli zaman geçirmeyi ihmal etmeyiniz.

Bu duygu ve düşüncelerle  Öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve bütün eğitim camiamıza 2019- 2020 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum.  

 

                                                                               Mehmet Akif BİNGÖL

 

                                                                                   Okul Müdürü