10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI HAFTASINDA PROGRAM GERÇEKLEŞTİRDİK

Değerler Kulübü öğrencileri, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Haftası'nda bir program hazırladı! Programlarına yoğun ilgi gösteren öğrenciler, dünya genelindeki insan hakları ihlallerini ele alan etkileyici bir etkinlik gerçekleştirdi.

Bu özel etkinlikte, son dönemdeki dramatik olaylardan biri olan Gazze'deki soykırımın odak noktasına yer verildi. Öğrenciler, dünyanın dört bir yanında yaşanan insan hakları ihlallerine dair çarpıcı örneklerle katılımcılara derinlemesine bir bakış sunmayı amaçladı.

Değerler Kulübü'nün öğrenci merkezli bu etkinliği, insan haklarına dair farkındalığı artırmak adına önemli bir adım oldu. Etkinlikte sunulan içerik, katılımcılarda derin düşünceler uyandırırken, insan hakları konusundaki duyarlılığı artırmak için önemli bir fırsat sundu.

Etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyoruz ve insan haklarına dair farkındalığın artması adına yapılan bu önemli çalışmaya destek veren herkesi kutluyoruz.

18.12.2023 131

Programı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.